Smartlist och Gmail

Om du använder GMail för din e-post kan du få problem när du använder Smartlists listor. Detta beror på att GMail ibland får för sig att mail från Smartlist ska behandlas som skräppost. Det är ganska lätt att komma åt problemet om man vet om det.

  1. Logga in i Gmail på webben.
  2. Gå till mappen för Skräppost
  3. Gå in på samtliga mail från Smartlist som ligger där och välj knappen ”Ej skräp”

När du gjort detta flyttas mailen tillbaka till Inkorgen. Om du gjort det på samtliga mail från Smartlist som fanns i din skräpmail kommer e-posten framöver att sorteras i din inkorg igen som vanligt och du kan läsa e-posten på valfritt sätt igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.