SmartTech Podcast 3/2015: Apple Watch

IMG_0237I det här extralånga programmet berättar vi vad Apple Watch är om hur det fungerar. Vi bjuder på lite demo och visar några av klockans funktioner inklusive appen för träning.

Apple Watch, är Apples första smartklocka och också den första klockan som är tillgänglig för synskadade tack vare förstoring och VoiceOver, som pratar svenska.

Smartlist och Gmail

Om du använder GMail för din e-post kan du få problem när du använder Smartlists listor. Detta beror på att GMail ibland får för sig att mail från Smartlist ska behandlas som skräppost. Det är ganska lätt att komma åt problemet om man vet om det.

  1. Logga in i Gmail på webben.
  2. Gå till mappen för Skräppost
  3. Gå in på samtliga mail från Smartlist som ligger där och välj knappen ”Ej skräp”

När du gjort detta flyttas mailen tillbaka till Inkorgen. Om du gjort det på samtliga mail från Smartlist som fanns i din skräpmail kommer e-posten framöver att sorteras i din inkorg igen som vanligt och du kan läsa e-posten på valfritt sätt igen.

Smartlist har flyttat

Under den gångna veckan har ett intensivt arbete pågått för att flytta Smartlist till en ny server. Vår gamla servermiljö har varit trött och har lett till en del onödiga driftproblem. Nu är flytten klar och rullar skarpt på den nya maskinen.

Vi hoppas att ni inte upplevt allt för mycket problem under tiden vi flyttat servern och att allt nu ska fungera bättre än tidigare! Som vanligt uppskattar vi kontakten med dig som användare, hör gärna av dig på mail till admin@smartlist.nu om det är något du undrar, har synpunkter på eller om något inte fungerar som det borde.

Driftstörningar på Smartlist.nu

Under en period har vår webplats inte fungerat som den ska. Vi har nu tagit beslutet att göra om heal vår webplats från början. Detta innebär att material som tidigare funnits här kanske inte går att hitta just nu. Vi arbetar på att återställa materialet så snart det är möjligt.